Rumos csokigolyó
Előkészület: 20 perc
Főzési idő: 5 perc
Adag: 4
Hozzávalók
- 50 g mazsola
- 60 ml barna rum
- 60 g kókuszreszelék
- 300 g étcsokoládé
- 60 ml Maresi Original kávétej
- 1 csomag csokis tortadara
Elkészítés
1
Első lépésként a mazsolát és a barna rumot egy kis lábasban összeforraljuk, majd egy aprítóba rakjuk a kókuszreszelékkel együtt.
2
Az étcsokit vízgőz fölött felolvasztjuk, és ez, valamint a Maresi kávétej is mehet az aprítóba, majd alaposan összezúzzuk.
3
A masszát 10-20 percre hűtőbe rakjuk, hogy formálható legyen, majd egy kiskanál segítségével nagyobb cseresznyeszemnyi golyókat formázunk belőle.
4
Mindegyiket meghempergetjük a csokidarában, majd egy tálra rakjuk őket, és már fogyaszthatjuk is.